Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ο Βαγγέλης Ζιάγκος

Ο 44χρονος τεχνικός ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο

Σε συμφωνία προχώρησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, με την ομάδα του Ηρακλή, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, ενώ απομένει η υπογραφή μονοετούς συμβολαίου για την επισημοποίηση της συνεργασίας

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε την επίτευξη συνεργασίας με τον Ηλία Κατζούρη, με τις οικονομικές απολαβές του Έλληνα τεχνικού να θεωρούνται υψηλές από πλευράς Ηρακλή. Αυτό οδήγησε στην απόφαση του Θόδωρου Δρακόπουλου, για ενεργοποίηση της συμφωνίας του με τον Βαγγέλη Ζιάγκο. 
Η συμφωνία προβλέπει συνεργασία ενός έτους και αναμένεται να επισημοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Ο 44χρονος τεχνικός ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με τους Πανιώνιο, ΑΕΚ, Δόξα Λευκάδας.
Η συγκεκριμένη περίοδος βρίσκει τον Ηρακλή υπό πίεση καθώς πέραν της πρόσληψης του Βαγγέλη Ζιάγκου στην τεχνική ηγεσία, η ερχόμενη εβδομάδα θα κρίνει και το μέλλον του Βασίλη Καββαδά στον Ηρακλή.
Η ομάδα έχει ήδη καταθέσει πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασία, παρόλα αυτά οι οικονομικές διαφορές μεταξύ των 2 μερών θα οδηγήσουν σε νέα συνάντηση της ομάδος με τον ατζέντη του Έλληνα σέντερ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More