Ενημέρωση με ένα κλικ

Φουλ για σεντόνι η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εξ αρχής έδειξε τις προθέσεις της. Παρόλα αυτά η νευρικότητα των παικτών της δεν της επέτρεψε να απειλήσει κατά τα πρώτα 20 λεπτά.

Άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Άρη, με 1-4, εντός του Χαριλάου, στρώνει την πορεία της στα προκριματικά του Champions League.

Η παρουσία της ΑΕΚ, απέδιδε δυναμισμό, έναντι ενός Άρη με πολλά προβλήματα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης υπήρξε ο Νέλσον Ολιβέιρα, με 2 γκολ ενώ την συνέχεια έγραψαν Αντρέ Σιμόες και Νταμιάν Σιμάνκσι. Σκόρερ του Άρη βαφτίστηκε ο Μπρούνο Γκάμα.

Η ΑΕΚ εξ αρχής έδειξε τις προθέσεις της. Παρόλα αυτά η νευρικότητα των παικτών της δεν της επέτρεψε να απειλήσει κατά τα πρώτα 20 λεπτά.

Παρόλα αυτά στο 24′ ο Νέλσον Ολιβέιρα σημείωσε το πρώτο γκολ του αγώνα, με το γκολ να προέρχετια από σουτ εκτός περιοχής.

Ο Άρης έπασχε από μεγάλο αριθμό απουσιών, παρόλα αυτά κατάφερε να ισοφαρίσει  στο 29′, όταν ο Γκάμα έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Τσιγκρίνσκι καταλήγοντας στην εστία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να σημειώσει τέρμα με 4 φάσεις, εντός πενταλέπτου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ με την ίδια δυναμικότητα, πιέζοντας ασφυκτικά την άμυνα του Αρη χάνοντας ξανά ευκαιρίες. Στο 52′ ο Νέλσον Ολιβέιρα, σημείωσε το δεύτερο τέρμα τελειώνοντας εξαιρετικά τετ-α-τετ μετά από κάθετη του Μάνταλου.

Ο Άρης έχασε την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να δεχτεί και τρίτο γκολ στο 62′. Σκόρερ ο Σιμόες, με την μπάλα να βρίσκει τον Σάσα, ν’αλλάζει η πορεία της και να καταλήγει στην εστία του Άρη.

Οι ρυθμοί έπεσαν μετά το 75′ με τον Καρέρα να ξεκουράζει αρκετούς παίκτες του, και την ΑΕΚ να σημειώνει 4ο τέρμα με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από σουτ του Παουλίνιο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα (76′ Μπακουτσής), Ματίγια, Γκάμα, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (81′ Οικονόμου), Λόπες, Σιμόες (81′ Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστιτσιτς, Βέρντε (61′ Αλμπάνης), Μάνταλος (73′ Μάνταλος), Λιβάγια, Ολιβέιρα (73′ Αραούχο).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει