Ενημέρωση με ένα κλικ

Πιθανή έναρξη της Super League στις 14 Ιουνίου

Ο Μάϊος θεωρείται ο κρισιμότερος μήνας, με το κοινό να βρίσκεται εν αναμονή της απόφασεως για επανέναρξη της Super League. 

Η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις ανά γκρουπ προδιαθέτει την επιστροφή στην πρότερη καθημερινότητα στο ποδόσφαιρο.

Ο Μάϊος θεωρείται ο κρισιμότερος μήνας, με το κοινό να βρίσκεται εν αναμονή της απόφασεως για επανέναρξη της Super League.

Σε ραδιοφωνική εκπομπή ο πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της Super League, Ξενοφών Ρούσσης, τόνισε την πιθανότητα ενάρξεως των πλέι οφ στις 14 Ιουνίου, ενώ φάνηκε ικανοποιημένος από τις πρώτες μέρες των προπονήσεων των ομάδων, σχετικά με τα αρνητικά τεστ κορονοϊό.

Η επανέναρξη των πρωταθλημάτων Super League 1 & 2 απαιτούν μίνιμουμ επτά εβδομάδες για την ολοκλήρωση τους, με το φινάλε να ορίζεται στις 29 Ιουλίου, σύμφωνα με το gazzetta.

Εάν οι δύο κατηγορίες παίζουν Τετάρτη-Κυριακή, τότε η Super League θα χρειαστεί 5 εβδομάδες για τα πλέι οφ, εντός 10 αγωνιστικών, και λιγότερες για τα πλέι άουτ, με 7 παιχνίδια, ενώ απομένει και μία βδομάδα για το Κύπελλο (οι ρεβάνς των ημιτελικών και ο τελικός).

Ταυτόχρονα στην Super League 2 υπολείπεται μία εβδομάδα για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας ,5 για τα πλέι οφ/πλέι άουτ (10 ματς) και ακόμη μία για τα διπλά μπαράζ, του δικού της 2ου με τον 13ο της Super League. Ο 13ος της Super League 1 θα πρέπει να περιμένει αρκετά, αφού θα κληθεί να δώσει ως τότε 7 αγώνες, σε αντίθεση με τους 12 που «χρωστά» ο 2ος της Super League 2.

Με τις παρούσες συνθήκες η συνταγή των σερί αναμετρήσεων, προδιαθέτει την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στις 29 Ιουλίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει