Ενημέρωση με ένα κλικ

Αναστολή πληρωμών από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Αναστολή πληρωμών από την Ατλέτικο Μαδρίτης εξαιτίας της αναστολής πρωταθλημάτων

Σε αναστολή των συμβάσεων εργασίας, προχωρά η Ατλέτικο Μαδρίτης με τον CEO της Χεσούς Άνχελ Χιλ Μαρίν, να προχωρά σε σχετική ανακοίνωση.

Η αναστολή των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αρχίζει να φανερώνει τις οικονομικές συνέπειες, ήδη στο τέλος 2 εβδομάδων από την έναρξη της αναστολής.

«Μέσα σε λίγες ημέρες, από την απόλυτη χαρά στο Λίβερπουλ πήγαμε στον θρήνο μέσα στα σπίτια μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χιλ Μαρίν.

Η ανακοίνωση του Χιλ Μαρίν, αναφέρει:

«Ποτέ στην πρόσφατη ιστορία της χώρας μας δεν αντιμετωπίσαμε μία τέτοια δραματική κρίση, με τόσες οικονομικές, κοινωνικές και υγειονομικές επιπτώσεις. Η κατάσταση που βιώνουμε μας φέρνει ένα αβέβαιο μέλλον αφού κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η κατάσταση και πως θα βγει η κοινωνία μας από αυτήν. Δυστυχώς και με μόνο σκοπό να διασφαλίσουμε την σωτηρία του κλαμπ, αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε μία προσωρινή αναστολή συμβάσεων των εργαζομένων, για αυτούς τους επαγγελματίες που είτε λόγω της έκτακτης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, δεν είναι σε θέση να εργαστούν και έχουν παύσει την δραστηριότητά τους, όσο και για αυτούς που οι ώρες εργασίας τους έχουν μειωθεί. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν εργαζόμενους της ομάδας, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο. Δουλεύουμε ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την επίδραση αυτών των μέτρων και να τα περιορίσουμε σε αυτά που είναι αυστηρώς απαραίτητα, επομένως όταν οι διοργανώσεις αρχίσουν πάλι, όλες οι θέσεις εργασίας να ενεργοποιηθούν όπως και πριν. Όπως είπα πρόκειται για δύσκολες αποφάσεις, αλλά η ανάγκη να διασφαλίσουμε το μέλλον της Ατλέτικο Μαδρίτης μας αναγκάζει να τις λάβουμε».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει