Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιαννακόπουλος: «Θέλουμε να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ»

"Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού" είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Με ικανοποίηση, βλέπει την εξέλιξη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, αλλά παράλληλα συνειδητοποιεί την πραγματικότητα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε για τη μεγάλη νίκη στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ ενώ παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ παραμένουν πιο ισχυροί.

«Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά ώστε να τους φτάσουμε και να τους ξεπεράσουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί διεκδικούμε τίτλους πολύ πιο γρήγορα από ό,τι είχαμε υπολογίσει και προγραμματίσει την ημέρα που αναλάβαμε τα ηνία και ξεκινήσαμε την εξυγίανση του Ερασιτέχνη. Δεν περιμέναμε ότι φέτος θα μπορέσουμε να έχουμε στόχο για τίτλο, να όμως που συμβαίνει και είναι πολύ σπουδαίο» τόνισε ο Γιαννακόπουλος στην εφημερίδα Live Sport.

-Ποια ομάδα θεωρείτε φαβορί για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στη ρεβάνς;

«Για μένα όπου και να παίζει ο Παναθηναϊκός, σε όποιο σπορ είναι φαβορί. Όμως πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Σας εξήγησα γιατί. Σκοπός μας είναι ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει πρωταθλητής παντοτινός σε όλα τα σπορ. Του χρόνου είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη επένδυση στο τμήμα βόλεϊ, ώστε από την αρχή της σεζόν να είμαστε εκ των φαβορί για τον τίτλο» ανέφερε ο Γιαννακόπουλος.

-Για ποιον λόγο επιλέξατε ως έδρα διεξαγωγής του δεύτερου τελικού το κλειστό του Αγίου Θωμά και όχι το ΟΑΚΑ, το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενήσει αρκετές χιλιάδες κόσμου που θέλει να παρακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι βόλεϊ;

«Εμείς είχαμε δηλώσει αρχικά το ΟΑΚΑ. Το θέλαμε πολύ. Όμως με ενημέρωσε η διοίκηση του Σταδίου ότι δεν προλαβαίνουν, ότι δεν μπορεί να γίνει εκεί το παιχνίδι βόλεϊ, λόγω της ύπαρξης του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα την Παρασκευή. Σας λέω όμως δεδομένα ότι σε επόμενα παιχνίδια, ειδικά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, φυσικά θα επιδιώξουμε να παίξουμε στο ΟΑΚΑ».Καταλήγοντας, ο Γιαννακόπουλος έστειλε ένα μήνυμα όσον αφορά τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ:

«Θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε Παναθηναϊκοί και διαφέρουμε από τις συμπεριφορές των αντιπάλων μας. Να σταθούν όλοι στο ύψος του ονόματος του συλλόγου μας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει