Ενημέρωση με ένα κλικ

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1: Ο Χασάν έδωσε τη νίκη (video)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε (0-1) του Ατρομήτου στο Περιστέρι, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη στην εκπνοή της αναμέτρησης. Με γκολ-κεφαλιά του Αχμέντ Χασάν στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους Πειραιώτες να φτάνουν στη νίκη, αν και έπαιξαν με 10 παίκτες από το 73 λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο κινητικοί και έψαχναν το γκολ, έχοντας κεφάτο τον Σουντανί. Στο 6’ ο Ελαμπντελαουί δεν βρήκε στόχο. Ο Σουντανί τραυματίστηκε στο 15’ και ο Φορτούνης πέρασε στη θέση του, με τον Μαρτίνς να αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα του. Στο 23’ ο Ελαμπντελαουί βρέθηκε απέναντι από τον Μέγιερι, αλλά αστόχησε, σε μια κλασική ευκαιρία.

Ο Ατρόμητος απειλούσε σε αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Σα, ενώ ο Ολυμπιακός επιχειρούσε σουτ με τους Ελ Αραμπί, Μπουχαλάκη και Μασούρα.

Στο 41’ ο Ντε Πο αποχώρησε τραυματίας για τον Ατρόμητο, ενώ στο 44’ καλό σουτ του Μάντσον πέρασε πάνω από την εστία των Πειραιωτών. Στο 45’ ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία να σκοράρει. Ο Μέγιερι απέκρουσε την κεφαλιά του Μασούρα και στη συνέχεια ο Ελ Αραμπί έκανε τη σέντρα και στη νέα κεφαλιά του Μασούρα, ο Γούτας έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πειραιώτες συνέχισε να πιέζει για ένα γκολ, πάλι επιχειρώντας κάποια σουτ. Η είσοδος του Χασάν μετέτρεψε το σύστημα σε 4-4-2, προκειμένου να αυξήσει την πίεση. Στο 66’ ο Ελαμπντελαουί και πάλι έχασε κλασική ευκαιρία να σκοράρει, όταν το σουτ του μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 73’ ο Νορβηγός μπακ δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ ο Ολυμπιακός δεν είχε το καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Στο 90+1’ όμως ο Χασάν με κεφαλιά νίκησε τον Μέγιερι και πέτυχε το 0-1 για τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Νάτσος, Στρούγγης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον (90’ Ραμπέλο), Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πο (41’ Νταβιώτης), Ενσικουλού (70’ Μπαενά), Βέλλιος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας (59’ Χασάν), Σουντανί (18’ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (77’ Γκασπάρ).

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει