Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Είναι γεγονός!

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Realnews» η Λένα Δροσάκη είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, όμως στη συνέχεια ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τον ρόλο της «Νύφης». Οι δύο ηθοποιοί μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση, αφού προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, στις αρχές του χρόνου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε εκφραστεί πολύ ρομαντικά για την αγαπημένη του δημοσιεύοντας στο Instagram ένα κολάζ με κοινές τους φωτογραφίες μαζί με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη:

«Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄ εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..»

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει