Ενημέρωση με ένα κλικ

«Τοξοβόλος του Συντάγματος»: Εντοπίστηκε νέο κρησφύγετο (φωτο)

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν κινητά, ένας ασύρματος, κλειδιά και ένας υπολογιστής.

Στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει ο Τοξοβόλος και τα κρυσφύγετα που διατηρούσε. Πριν λίγη ώρα ένα νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το σημείο, προς το παρόν, έχει αποκλειστεί.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν κινητά, ένας ασύρματος, κλειδιά και ένας υπολογιστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κρησφύγετο είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου τον περασμένο Οκτώβριο.

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη σημερινή επιχείρηση

(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)

Υπενθυμίζεται ότι, το πρώτο κρησφύγετο είχε βρεθεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η έφοδος στο διαμέρισμα έγινε τη στιγμή που ιδιώτης – καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, ο οποίος μάλιστα είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι εγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως ο Τοξοβόλος του Συντάγματος, όταν τον Φεβρουάριο του 2011, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Πλατεία Συντάγματος, σήκωσε το… τόξο του και από την τσάντα που είχε μετατρέψει σε φαρέτρα έβγαλε ένα βέλος και επιχείρησε να το ρίξει προς την πλευρά των ΜΑΤ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει