Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Δεν το “Χ”άρηκε κανείς

Ο… μισός Παναθηναϊκός προσπάθησε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τελικά έμεινε στο 0-0 στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για να φύγουν με το διπλό.

Το «τριφύλλι» χωρίς Μαουρίσιο, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες και τον Χουάνκαρ, αντί του Σάντσες, δεξί μπακ, δεν μπορούσαν να ελπίζουν σε πολλά πράγματα δημιουργικά. Με τον δραστήριο Αϊτόρ δημιούργησε δύο μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά δεν βρήκε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος αντίθετα, δεν είχε αξιόλογη φάση! Ο Αστέρας με τη σειρά του είχε τον έλεγχο, πέτυχε γκολ στο πρώτο μέρος που σωστά ακυρώθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο σπατάλησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Μπουζούκης (65’ Ιωαννίδης), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ (80’ Αθανασακόπουλος), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος (76’ Καρλίτος).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρα, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μουνάφο (92΄Μπ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Σίτο (64’ Καπίγια), Ριέρα (64’ Λ. Φερνάντεθ), Κρέσπι (87’ Τιλίκα), Μπαράλες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει