Ενημέρωση με ένα κλικ

Ελληνική Λύση: “Το πολυδιαφημισμένο «σχέδιο εμβολιασμών» έχει καταρρεύσει”

Λόγο για «μαζική ακύρωση εμβολιασμού υγειονομικών λειτουργών σε ολόκληρη τη χώρα» κάνει η Ελληνική Λύση σε σημερινή της ανακοίνωση και ασκεί έντονη κριτική στην Κυβέρνηση, σημειώνοντας πως το σχέδιο εμβολιασμών «έχει καταρρεύσει χωρίς καμία επίσημη εξήγηση».

«Όπως καταγγέλλεται από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, τις τελευταίες ώρες έχουν ακυρωθεί οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί υγειονομικών λειτουργών χωρίς να έχει δοθεί καμία εξήγηση από την κυβέρνηση», υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. «Το πολυδιαφημισμένο “σχέδιο εμβολιασμών” της κυβέρνησης έχει καταρρεύσει χωρίς καμία επίσημη εξήγηση» αναφέρει και προαναγγέλλει ότι το κόμμα «θα απαιτήσει λοιπόν επισήμως εξηγήσεις εντός κοινοβουλίου».

Σε άλλη ανακοίνωσή της, η Ελληνική λύση αναφέρεται σε «προκλητικές εικόνες “επωνύμων” σε πολυτελές ρεβεγιόν στο Ντουμπάι, την ώρα που οι Έλληνες πολίτες παραμένουν εγκλωβισμένοι». Κάτι που σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, αποδεικνύει «ότι κάποιοι σ’ αυτή τη χώρα είναι υπεράνω νόμων με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης», απαιτώντας «την επιβολή αυστηρής και ελεγχόμενης καραντίνας στους “ανέμελους” ταξιδιώτες, οι οποίοι με την ανοχή της κυβέρνησης προκαλούν το δημόσιο αίσθημα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει