Ενημέρωση με ένα κλικ

Δήμος Θεσσαλονίκης-INTERLIFE: 1,2 τόνοι τροφίμων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι 600 οικογενειών

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η INTERLIFE προχώρησαν στη χορήγηση 1,2 τόνους τροφίμων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι 600 οικογενειών.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια ενημέρωσης από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Θεσσαλονίκης, Χάρη Αηδονόπουλο, η INTERLIFE Ασφαλιστική χορήγησε για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου 1,2 τόνους τροφίμων για να γεμίσει το χριστουγεννιάτικο γιορτινό τραπέζι 600 οικογενειών της πόλης.

Η INTERLIFE σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε μια στρατηγική συνέργεια κοινωνικής προσφοράς, αναγνωρίζοντας την πολύπλευρη συμβολή του στη διαχείριση και αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την υγειονομική κρίση.

«Χριστούγεννα χωρίς παιδικά χαμόγελα δεν γίνονται»

«Χριστούγεννα, όμως, χωρίς παιδικά χαμόγελα δεν γίνονται!», υπογραμμίζει. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, δώρισαν επίσης παιδικά παιχνίδια τα οποία παραδόθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Μάλιστα, στελέχη της εταιρείας έδωσαν το «παρών» και βοήθησαν εθελοντικά στη συσκευασία των πακέτων τροφίμων και παιχνιδιών.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει