Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίδομα 800 ευρώ: Μεγάλη πληρωμή σήμερα σε 445.365 δικαιούχους

445.365 δικαιούχοι θα δούνε σήμερα να τους πιστώνεται το ποσό των 800 ευρώ. Πρόκειται για τους εργαζόμενους που τέθηκαν σε αναστολή το μήνα Νοέμβριο και δικαιούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού. Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται σε 251,668 εκ. ευρώ και αφορά 445.365 δικαιούχους. 

Συγκεκριμένα, με την καταβολή αυτή ολοκληρώνονται οι πληρωμές για τον μήνα Νοέμβριο των εργαζομένων που τέθηκαν σε αναστολή λόγω κλεισίματος των επιχειρήσεων με εντολή δημόσιας αρχής, καθώς και των πληττόμενων. Το συνολικό ποσό για τις αναστολές Νοεμβρίου ανέρχεται σε 439,975 εκ. ευρώ και αφορά 674.871 εργαζόμενους. 

Επίσης, 23.866 εργαζόμενοι δεν υπέβαλαν την απαιτούμενη δήλωση εργαζομένου αποδοχής μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία και καλούνται να προβούν – όσοι φυσικά δικαιούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού – σε υποβολή δήλωσης στο ΕΡΓΑΝΗ, το οποίο παραμένει ανοικτό για να δέχεται δηλώσεις ώστε να συμπεριληφθούν σε επόμενες πληρωμές. 

Τέλος, επανεξετάζεται το καθεστώς 9.602 εργαζομένων που εμφανίζονται στο σύστημα με πολλαπλή πλήρη απασχόληση, προκειμένου να ελεγχθεί εάν είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει