Ενημέρωση με ένα κλικ

Μπορούν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Καλή κλήρωση για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στους ομίλους του Europa League. Οι δύο εκπρόσωποι μας στη δεύτερη εν τι τάξει διασυλλογική διοργάνωση καλούνται να δείξουν τον καλό τους εαυτό, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

O “δικέφαλος του βορρά” θα βρίσκεται στον 5ο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Αϊντχόφεν, την ισπανική Γρανάδα και την κυπριακή Ομόνοια.

O ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ευκαιρία να “χτυπήσει” τη 2η θέση, καθώς το φαβορί είναι η Αϊντχόφεν, η οποία έχει μεγάλες βλέψεις στη διοργάνωση. Στο περσινό ολλανδικό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 4η θέση πίσω από Αγιαξ, Άλκμααρ και Φέγενοορντ. Η Γρανάδα είναι “πρωτάρα” στη διοργάνωση και την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 7η θέση της La Liga. Από την άλλη η Ομόνοια αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League.

Από την άλλη οι “κιτρινόμαυροι” θα είναι στον 7ο όμιλο και θα βρουν στο δρόμο τους την αγγλική Λέστερ, την πορτογαλική Μπράγκα και την ουκρανική Ζόρια.

Το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης είναι οι “Αλεπούδες”, καθώς φέτος έχουν κάνει εκπληκτική αρχή την Premier League, μιας και βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά από 3 αγωνιστικές. Από την άλλη Μπράγκα τερμάτισε στην 3η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος τη περσινή σεζόν, ενώ κέρδισε και το Λιγκ Καπ της χώρας. Παράλληλα είναι αρκετά γνώριμη στους Έλληνες, καθώς είχε αντιμετωπίσει τον Άρη τη σεζόν 2007-08. Τέλος η Ζόρια είναι η σταχτοπούτα της διοργάνωσης και στο περσινό ουκρανικό πρωτάθλημα βρέθηκε στην 3η θέση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει