Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο Κορωπί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Στην Ελλάδα αναμένεται να κάνει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινή του προετοιμασία ο Παναθηναϊκός, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2020/21.

Οι “πράσινοι” αποφάσισαν να κάνουν τις προπονήσεις εντός συνόρων, καθώς η έξαρση του κορονοϊού στην Ευρώπη είχε φέρει ανησυχία τους ιθύνοντες του συλλόγου. Αρχικά οι σκέψεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού ήταν το Κίελτσε και η Πολωνία, αλλά μετά από λίγο καιρό απορρίφθηκε ο εν λόγω σχεδιασμός.

Τα τελευταία 24ωρα, έχασε… πόντους η επιλογή της Πορταριάς Μαγνησίας (Πήλιο), γιατί διότι δεν «βόλευαν» απόλυτα οι ημερομηνίες και δεν θα ήταν εφικτό να προγραμματιστούν φιλικά με «δυνατούς» αντιπάλους, όπως επιθυμεί κι ο Ντάνι Πογιάτος.

Το τελικό πλάνο, που θα προωθηθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφορά την πραγματοποίηση διπλών προπονήσεων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί («Γ. Καλαφάτης») και απόσυρση του ποδοσφαιρικού τμήματος για ένα δεκαήμερο (13 έως 23 Αυγούστου) σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, στο οποίο η ομάδα θα είναι πλήρως «απομονωμένη» από τον υπόλοιπο κόσμο. Κι απλώς θα μετακινείται καθημερινά στο προπονητήριό της και σε όποια φιλικά κλειστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πάνω σ’ αυτό το πλάνο έχουν ήδη κάνει το σχεδιασμό τους ο Τσάβι Ρόκα μαζί με τον Ντάνι Πογιάτος και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να επικυρωθεί κι επίσημα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει