Ενημέρωση με ένα κλικ

Εξιτήριο για τον Νταλγκλίς

Ευχάριστα τα νέα για τον Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Ο θρύλος της Λίβερπουλ και του αγγλικού ποδοσφαίρου είχε προσβληθεί από κορονοϊό και λόγο της ηλικίας του μεταφέρθηκε στα ιατρικό κέντρο.

Να θυμίσουμε πως ο Νταλγκλίς είχε μεταβεί στο νοσοκομείο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (10/4), ώστε χορηγηθεί αντιβίωση για μόλυνση που είχε υποστεί, αλλά στις εξετάσεις που υποβλήθηκε, έδειξαν πως είχε νοσήσει από τον ιό, αλλά δεν το είχε καταλάβει, καθότι ήταν ασυμπτωματικός.

Όμως ο οργανισμός του αντέδρασε γρήγορα στην αγωγή που το χορηγήθηκε και επέστρεψε στο σπίτι του, και αναρρώνει, χωρίς όμως να έχει δικαίωμα να βγει από το σπίτι του, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα.

Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις ο Νταλγκλίς είπε: «Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι με φρόντισαν περισσότερο οι γιατροί λόγω του ποιος είμαι, αλλά σε διαβεβαιώ πως οι είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτούς τους γιατρούς και αυτό το Σύστημα Υγείας που φροντίζει το ίδιο για όλους ώστε να βγούμε από αυτό».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει