Ενημέρωση με ένα κλικ

Τραμπ κατά Twitter: Επιτρέπετε τους Ταλιμπάν, αλλά αποκλείετε εμένα

Με το twitter τα έβαλε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αφού δεν μπορεί να καταλάβει πώς το μέσον επιτρέπει στους Ταλιμπάν να ανεβάζουν νέα για την κατάκτηση του Αφγανιστάν, αλλά εκείνον τον έχει αποκλείσει.

«Είναι αδιάντροπο να σκεφτείς ότι έχεις δολοφόνους και κλέφτες και δικτάτορες και τρομερούς, κάποιους τρομερούς δικτάτορες και χώρες, και είναι όλοι τους εκεί εκτός από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος έχει εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμο», δήλωσε εκνευρισμένος στο Newsmax την Τετάρτη, σε τηλεφωνική συνέντευξη.

Ο Τραμπ παραμένει αποκλεισμένος από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από τις 6 Ιανουαρίου και τα αιματηρά γεγονότα στο Καπιτώλιο. Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν ωστόσο, ο Zabihullah Mujahid, μπορεί να ανεβάζει κανονικά ό,τι θέλει στο Twitter, μεταξύ αυτών και ενημερώσεις για την εκστρατεία κατάληψης του Αφγανιστάν.

Το Twitter δεν έχει απαντήσει για την ώρα στις κατηγορίες του Τραμπ, o οποίος τον περασμένο μήνα κατέθεσε μήνυση κατά των Twitter, Facebook και YouTube επειδή του έκλεισαν τους λογαριασμούς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει