Ενημέρωση με ένα κλικ

Κλέων Γρηγοριάδης: Ακούγαμε τον Λιγνάδη να εξιστορεί τις φαντασιώσεις του –

Δεν φανταζόμασταν ότι θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο

Νέα αντιπαράθεση για την υπόθεση Λιγνάδη ξέσπασε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της real, όλα άρχισαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜΕΡΑ25 και ηθοποιός στο επάγγελμα Κλέων Γρηγοριάδης υπερασπίστηκε το κίνημα metoo, κατηγορώντας την κυβέρνηση για συγκάλυψη στην υπόθεση Λιγνάδη

Ακούγοντάς τον ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο και του απευθύνθηκε λέγοντας: “Διαβάζω δήλωσή σας ότι βούιζε ο τόπος για τις παιδεραστικές τάσεις του Λιγνάδη. Εσείς πως αντέξατε 25 χρόνια να γνωρίζετε ότι κάποιος έχει παιδεραστικές τάσεις και δεν τον καταγγείλατε; Σας εκθέτει έντονα ηθικά αυτή η δήλωση. Γιατί εσείς φαίνεται ότι σιωπήσατε επί 25 χρόνια για κάτι τόσο σοβαρό”.

Απαντώντας στον κ. Γεωργιάδη ο Κλέων Γρηγοριάδης προκάλεσε εκ νέου αίσθηση αποκαλύπτοντας ότι όσοι συνεργάστηκαν με τον Λιγνάδη , μεταξύ των οποίων και ο ίδιος πριν από 25 χρόνια, τον έχουν ακούσει να εξιστορεί τις φαντασιώσεις του.

“Δεν μπορούσαμε να πάμε σε εισαγγελέα να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν κάποιος γνώριζε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος από τους άριστους της κυβέρνησης προέβαινε σε κατα συρροή αισχρότατες πράξεις να είστε σίγουρος ότι θα είχαμε πάει στον εισαγγελέα. Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ ότι η τάση του θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει