Ενημέρωση με ένα κλικ

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού

Νέα ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος του προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές της Τρίπολης, πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε για την τρίτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του από νεαρό Έλληνα για βιασμό.

Η τρίτη μήνυση κατά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού υποβλήθηκε μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να προφυλακίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη ως ύποπτο διάπραξης νέων αδικημάτων που σχετίζονται με αποτρόπαιες πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης σε εξηγήσεις που έδωσε μέσα από τις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται, αρνείται όχι μόνον το βιασμό, αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο ως θύμα και ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαζί του.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν, πως στην ανακρίτρια υπάρχει και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία και αξιολογείται.

Και αυτή η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στη 19η τακτική ανακρίτρια ενώπιον της οποίας ο Δημήτρης Λιγνάδης θα κληθεί σε απολογία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει