Ενημέρωση με ένα κλικ

Τανιμανίδης: “Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει”

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται πλέον στον ΑΝΤ1 και ήταν ο καλεσμένος που έκανε ποδαρικό στο Πρωινό την πρώτη μέρα επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής κάθισε απέναντι από το πρώην ζευγάρι και απάντησε για όλα.

Ποια είναι η σχέση του με τον Acun Ilicali και γιατί είπε όχι στην παρουσίαση του Survivor; «Είμαστε φίλοι καλοί αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι και κάποιες φορές τα προσωπικά υπερτερούν των επαγγελματικών. Δεν συνδέεται το ένα με το άλλο. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Μετά από κάποιες μέρες που σκεφτόμουν πάρα πολύ και είπα: 20 χρόνια μετά θα θυμάμαι την τέταρτη φορά που πήγα να κάνω το Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών; Εκείνη τη στιγμή, χωρίς καν να κλείσω τα μάτια μου, είπα θα μείνω στην Ελλάδα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στην ερώτηση πως το πήρε ο Acun Ilicali, ο παρουσιαστής απάντησε λακωνικά: «Όλα καλά. Όλα καλά», αποφεύγοντας να πει οτιδήποτε περισσότερο.

«Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης και στη συνέχεια απάντησε για το ποια είναι η σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Λιανό.

«Με τον Γιώργο Λιανό είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Μιλήσαμε προχθές με βίντεο κλήση. Μου λείπει που δεν είμαι εκεί, αλλά δεν με πειράζει που το παρουσιάζει ο φίλος μου ο Γιώργος -που το παρουσιάζει και πολύ καλά μάλιστα. Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνο εγώ, το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο. Είναι πρακτικό το θέμα: το πρώτο Survivor είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα, το δεύτερο και το τρίτο είχαν πέντε και έξι. Αυτό τώρα έχει πάλι τέσσερα».

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει