Ενημέρωση με ένα κλικ

Κώστας Μπακογιάννης: Ο κύβος ερρίφθη – Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Στο τέλος του φαίνεται να οδεύει η μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει αναφορικά με το πολιτικό μέλλον του δημάρχου Αθηναίων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-ota.gr η απόφαση για τα επόμενα βήματα του Κώστα Μπακογιάννη θεωρείται ειλημμένη και δεν είναι άλλη από την εκ νέου διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε κατόπιν ενδελεχούς εξέτασης των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των εναλλακτικών επιλογών.

Το σενάριο μάλιστα να μεταπηδήσει ο δήμαρχος στην κεντρική πολιτική σκηνή και ειδικότερα στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθηνών αρχικά συγκέντρωνε πολλούς πόντους, ωστόσο κατόπιν διεξοδικής σκέψης η παραμονή του Κώστα Μπακογιάννη στην Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στον δήμο της πρωτεύουσας επικράτησε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Αθηναίων βαδίζει σε μια νέα τετραετία στον δήμο με την αναπόφευκτη φυσική φθορά που έχει υποστεί ένας εν ενεργεία δήμαρχος.

Βέβαια ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ισχυρά όπλα στην φαρέτρα για τη μάχη του 2023 με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη δουλειά που έχει γίνει στον πρωταρχικό τομέα της καθαριότητας, τις πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν από τον πρώτο ενάμιση κιόλας χρόνο της διοίκησής του στον ψηφιακό ματασχηματισμό των υπηρεσιών του δήμου, αλλά δράσεις κοινωνικής πολιτικής που αναπτύχθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πηγή: e-ota.gr 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει