Ενημέρωση με ένα κλικ

Spoiler! Survivor : Αυτή η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Από την πρώτη κιόλας νύχτα της αλλαγής των ομάδων, η παραλία των Μπλε έδειξε ότι είχε πολύ ανεβασμένη ψυχολογία, μιας και ξεκίνησαν τους χορούς και τις δραστηριότητες.

Στο χθεσινό  επεισόδιο (20-3) παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο απαιτούσε δύναμη, ισορροπία και πολύ καλό στόχο.

Οι Μαχητές είχαν δηλώσει από την αρχή ότι ήθελαν να κερδίζουν την συγκεκριμένη ασυλία, μιας και πιστεύουν ότι η ομάδα τους είναι αρκετά δυνατή και ότι δεν θέλουν να χάσουν κάποιον παίκτη, μιας και δεν το θεωρούν απαραίτητο.

Από την αρχή του αγώνα, οι Μαχητές έδειξαν να έχουν το πάνω χέρι, μιας και είχαν καταφέρει να κερδίσουν μια διαφορά ασφαλείας, ώστε να πάρουν και πιο εύκολα την νίκη. Στο τέλος του αγώνα, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που ηττήθηκαν με τελικό σκορ 12-7 και έτσι οι Μαχητές θα πάνε στο πρώτο συμβούλιο του νησιού της εβδομάδας ως απλοί παρατηρητές.

Survivor: Απαράδεκτη ενέργεια από τον Σχίζα στον Καραγκούνια – «Είσαι τρελός»

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, ο Στάθης Σχίζας και ο Τάκης Καραγκούνιας προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ομάδων τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Το τελευταίο μέρος του αγωνίσματος, ωστόσο, έμελλε να αφήσει τόσο τους υπόλοιπους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές του Survivor με το στόμα ανοιχτό!

Και αυτό γιατί ο Στάθης Σχίζας κινήθηκε επιθετικά προς τον αντίπαλο του, Τάκη Καραγκούνια σπρώχνοντας τον πρώτα με το σώμα του και στη συνέχεια πετώντας ένα μπαλάκι στην πλάτη του. «Είσαι τρελός ρε μαλ…κα; Σου έριξα νεγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μαλ..κα» φώναξε, αμέσως, ο Τάκης Καραγκούνιας με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δυο τους χωρίζοντας τους.

«Σε χτύπησα εγώ ρε Στάθη; Ρε Στάθη, είσαι τρελός ρε μαλ…κα;» πρόσθεσε, εμφανώς στρεσαρισμένος, ο παίκτης της μπλε πλέον ομάδας.

Το συγκεκριμένο συμβάν, βεβαίως, «καταδίκασε» ως απαράδεκτο και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός για να εκφράσει στη συνέχεια «συγνώμη» ο Στάθης Σχίζας προς τον Τάκη Καραγκούνια.

survivor spoiler 21/3: : Έντονος καβγάς για Κουρεντή και Τσακατσούκα – «Σαν να μη σέβεσαι τον Άγιο μου»

Νέος κύκλος… επεισοδίων ξεκίνησε στο Survivor για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη καθώς η τράπουλα του παιχνιδιού μοιράστηκε ξανά και οι δυος τους βρίσκονται πια μαζί στην ίδια ομάδα. Στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, οι δυο παίκτες είχαν τον πρώτο τους καβγά!

Όλα ξεκίνησαν με τον σταυρό του Αγίου Εφραίμ που είχε δωρίσει ο αγρότης στην ηθοποιό. «Είναι σαν να μη σέβεσαι τον Άγιο μου και την πίστη μου. Φέρε μου σε παρακαλώ τον σταυρό μου άμα μπορείς και θα είμαστε μια χαρά» τόνισε, με σαφήνεια, ο Γιώργος Κατσαούνης στην Μυριέλλα Κουρεντή.

«Για άλλη μια φορά μου απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι ούτε να εμπιστεύομαι την κρίση του ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα» εξομολογήθηκε η γοητευτική ηθοποιός στην κάμερα του Survivor. «Θεωρώ ότι όλο αυτό το έκανε τηλεοπτικά διότι ούτως ή άλλως κατάλαβε από τη συμπεριφορά μου ότι εγώ το πάω εντελώς φιλικά το πράγμα και δεν αποσκοπώ πουθενά και δεν θέλω να συγχυστεί τίποτα και γενικότερα δεν ταιριάζουμε».

Γ.Τ.: Άμα τον ήθελες τον σταυρό και σεβόσουν τον Άγιο, γιατί είναι και προστάτης μου…

Μ.Κ.: Μην μου λες εμένα αν σέβομαι ή όχι, γιατί αυτή τη στιγμή με προσβάλλεις και γω δεν ήρθα να σε προσβάλλω. Μια χαρά σέβομαι, στην ίδια θρησκεία πιστεύουμε. Επειδή αυτό που κάνεις δεν είναι αρκετά χριστιανικό αυτή τη στιγμή, θα σου δώσω τον σταυρό αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις όλο αυτό».

«Η φράση που αυτή τη στιγμή μου ταιριάζει για τον Γιώργο είναι… μακριά και αγαπημένοι» ξεκαθάρισε, στη συνέχεια, η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Survivor: Πλάνταξε ο Γιώργος Κατσαούνης – «Πρόδωσα το στρατόπεδο μου»

Δυσαρεστημένος στο Survivor της Κυριακής εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσαούνης για την αλλαγή που πραγματοποιήθηκε, μια μέρα πριν, οπότε και από την μπλε βρέθηκε στην κόκκινη ομάδα.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο πολυσυζητημένος αγρότης μίλησε με λόγια καρδιάς και κατέρρευσε ξεσπώντας σε κλάματα. «Xθες παίξαμε τον πρώτο αγώνα και έδωσαα μάχη με την κόκκινη παντάνα, ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα.

Έχω ταυτιστεί με την μπλε ομάδα και θεωρήθηκα ηγετικό πρόσωπο της μπλε ομάδας.

Έβγαλα συνθήματα για την μπλε ομάδα, πέρασα πείνα με την μπλε ομάδα, είχα νιώσει την έπαρση της κόκκινης ομάδας απέναντι στην μπλε. Από την άλλη ένιωθα σαν να πρόδωσα το στρατόπεδο μου».

«Είναι σαν είχα ένα στρατόπεδο και να ήμουν ο λοχαγός εκεί μέσα και να πούλησα την ομάδα μου. Εγώ θέλω να είμαι Μαχητής και άμα μπορούσα να ξαναπάω στην μπλε ομάδα, θα ξαναπήγαινα. Νιώθω ότι πρόδωσα χωρίς να είναι επιλογή μου. Όπως δεν θα πρόδιδα ποτέ και σε καμιά περίπτωση τους φίλους μου, έτσι δεν μπορώ να προδώσω το στρατόπεδο μου» ομολόγησε ο παίκτης της κόκκινης, πια, ομάδας.

«Παραπονιέμαι εδώ πέρα για τον λόγο ότι δεν την θέλω και δεν μου αρέσει η κόκκινη μπαντάνα. Μου αρέσει η μπλε πάρα πολύ διότι έχω ταυτιστεί με αυτήν και έχω ταυτιστεί και σε όλη μου τη ζωή με την μπλε μπαντάνα.

Γιατί η μπλε μπαντάνα είναι η φωνή του λαού, είναι η απλή καθημερινότητα ενός ανθρώπου ενώ η κόκκινη μπαντάνα συμβολίζει τους διάσημους, δηλαδή αυτούς που δεν μπορείς να πλησιάσεις εύκολα στη ζωή σου» συμπλήρωσε με μάτια κλαμένα ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor. «Όταν βγω έξω από το παιχνίδι και θεωρηθώ διάσημος δεν θα μου αρέσει και θα ήθελα, παρακαλώ, όσοι με ξέρουν πριν το παιχνίδι, θα έχω την ίδια στάση απέναντι τους είτε τα έχω καλά είτε τα έχω άσχημα μαζί τους. Θα παραμείνω ο ίδιος».

survivor spoiler 21/3: Αυτή η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Οι Μπλε πήραν το έπαθλο φαγητού και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Θα καταφέρουν σήμερα να συνεχίσουν το σερί.

Η πληροφορία μας λέει πως ΟΧΙ!

Οι Κόκκινοι είναι εκείνοι, οι οποίοι θα κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει