Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι βασικές ειδήσεις της ημέρας σε 10’’

Το Arthro.gr σας παρουσιάζει τις βασικές ειδήσεις της ημέρας:

-Επαναλειτουργεί από σήμερα το λιανεμπόριο σε όλη την χώρα, ενώ λειτουργούν και πάλι κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, περιποίησης νυχιών, διαιτολογίας καθώς και τα ΚΤΕΟ. Στις κόκκινες περιοχές τα καταστήματα θα λειτουργούν με την μέθοδο παράδοσης εκτός ωστόσο τα κομμωτήρια και οι λοιπές υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστά. Για τους πελάτες η μετακίνηση θα γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με τον κωδικό 2 ή με το έντυπο βεβαίωσης κίνησης και έχει χρονικό περιθώριο δύο ωρών.

-“Θα καταστραφούμε οικονομικά και ψυχολογικά αν συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε ένα διαρκές αυστηρό απαγορευτικό”, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Ανέφερε ότι η παρουσία της αστυνομίας θα είναι ισχυρή από σήμερα σε όλους τους εμπορικούς δρόμους προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα ενώ ζήτησε από όλους τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να μην συνωστίζονται στα καταστήματα.

-Σε επιφυλακή βρίσκεται η Πολιτική Προστασία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων σε Πελοπόννησο και Κρήτη.Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα κάποια σχολεία στην Αττική, σε πολλές περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Λέσβου.

-Για συμπληρωματική κατάθεση στη Εισαγγελία της Αθήνας καλείται η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μετά τις αποκαλύψεις της για σεξουαλική κακοποίηση την οποία υπέστη από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Στις 2 το μεσημέρι η Σοφία Μπεκατώρου θα γίνει δεκτή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

-Συνελήφθη αμέσως μετά την επιστροφή του από το Βερολίνο στην Μόσχα ο επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι ο οποίος δηλητηριάστηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει