Ενημέρωση με ένα κλικ

Ντενίση: “Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν κόσμο επίδειξης”

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Τετάρτης, η Μιμή Ντενίση δεν δίστασε να σχολιάσει τα ξέφρενα πάρτι πολλών Ελλήνων στο Ντουμπάι, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά και τις αναρτήσεις τους στα social media με στιγμές διασκέδασης, τη στιγμή που δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από την πανδημία.

«Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά, ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η γνωστή πρωταγωνίστρια.

«Κοιτάχτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δε διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας έχει κάνει την τιμή το κοινό, επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, πρέπει να την εκφράζουμε την άποψή μας, και όχι να τα… λίγο να τα μπουρδουκλώνουμε για να ‘μαστε πάντα ευχάριστοι» πρόσθεσε.

Μάλιστα η Μιμή Ντενίση, εξέφρασε την άποψη της δημοσίως με μια ανάρτησή της στο facebook, την οποία επικρότησαν οι ακόλουθοί της. «Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτυ, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται.. πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο».

«Εμένα με ενόχλησε αυτό που έγινε, όχι γιατί… ο καθένας είναι ελεύθερος, ανάλογα με τα οικονομικά του και με όλα να κάνει ό,τι του αρέσει. Και εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μείνει μονίμως στην Ελλάδα, έχω ταξιδέψει παντού. Όμως, είναι μία ιδιαίτερη εποχή και είναι θέμα για ‘μένα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή ακόμα και αν μπορείς και δεν σου είναι τίποτα οικονομικά το να πας, δεν πηγαίνεις και το διαφημίζεις κιόλας αυτήν την εποχή όταν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει δικούς τους συγγενείς, άλλοι είναι άρρωστοι διασωληνωμένοι, άλλοι κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή, και άλλοι επίσης δεν έχουν να φάνε.

Δεν είναι η στιγμή για φανφάρες. Εδώ δεν τις κάνουμε… κοντεύει να περάσει απαρατήρητο το ’21, θα τις κάνουμε για πάρτι και για διακοπές; Αυτή είναι η άποψή μου» πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δεν είναι η πρώτη φόρα που η γνωστή ηθοποιός, παίρνει θέση για τη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, αλλά και την αναγκαιότητα να περιορίσουμε τις μετακινήσεις για να περιοριστεί η μετάδοση του κορονοϊου.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει