Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Agenda της 27ης Ιανουαρίου

Εκδηλώσεις, γιορτές και απεργίες

Δείτε ποιοι γιορτάζουν, τι συνέβη σαν σήμερα και αν υπάρχουν απεργίες

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Σήμερα το εορτολόγιο περιλαμβάνει όσους φέρουν το όνομα Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία και Χρυσοστομίτσα.

Ανακομιδή Τιμίων Λειψάνων Ιωάννου Χρυσοστόμου

Η Κάρα με αδιάφθορο το αριστερό αυτί βρίσκεται στη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους. Η δεξιά του Αγίου βρίσκεται αδιάφθορη στη Μονή Φιλοθέου Αγίου Όρους.

Δύο τμήματα της αριστεράς του Αγίου βρίσκονται στη Μονή Μεγ. Λαύρας Αγίου Όρους και ένα τμήμα της στη Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων. Μεγάλο τεμάχιο κνήμης και τέσσερα τεμάχια του Αγίου βρίσκονται στη Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους.

Δάκτυλος του Αγίου βρίσκεται στη Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους. Αδιάφθορο μέρος του Αγίου βρίσκεται στη Μονή Μεγ. Μετεώρου.

Αποτμήματα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου βρίσκονται στις Μονές Ιβήρων Αγίου Όρους, Προυσού Ευρυτανίας και Κύκκου Κύπρου και στη Λαύρα Αγίου Αλεξάνδρου Νέβσκι Αγίας Πετρουπόλεως.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1η Γιορτή Παιδείας στο Δήμο Πειραιά 

Στην εκδήλωση θα απευθύνει ομιλία ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης και θα βραβευθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Η γιορτή θα διανθιστεί με αναφορές στην ιστορία της πειραϊκής εκπαίδευσης από τον Πρόεδρο της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά, Ιστορικό-Συγγραφέα κ. Στέφανο Μίλεση και με μουσικό ρεπερτόριο της Ορχήστρας Νέων του Μουσικού Ωδείου Πειραιά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση – κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και των Σχολικών Επιτροπών.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στις 18:00 στο Αμφιθέατρο της Ιωνιδείου Σχολής.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Δεν υπάρχουν απεργίες σήμερα

Σημαντικές πληροφορίες

ΟΑΕΔ: Σήμερα ξεκίνησαν οι αιτήσεις για ανέργους, πως θα εξασφαλίσετε 17.000 ευρώ για 18 μήνες. Πληροφορίες ΕΔΩ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει