Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα 2 Οκτωβρίου;

Επανέρχονται οι ισορροπίες στην προσωπική ζωή

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Η δυνατότητα που μας δίνεται να αποκτήσουμε αρμονία και να απολαύσουμε το πάθος στην προσωπική μας ζωή δεν πρέπει να χαθεί λόγω πιθανών φόβων που μπορεί να εκδηλώνονται. Η ανάγκη να συγχωνευτούμε το ταίρι μας και να βιώσουμε μοναδικά συναισθήματα έρχεται στην επιφάνεια και καθοδηγεί τις σχέσεις μας. Είναι σημαντικό λοιπόν να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον έτσι ώστε λογική και ευαισθησία να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα βοηθήσει να εξελιχθεί κάθε σχέση και να ανθίσει η έλξη και ο πόθος μέσα σε αυτήν.

Παράλληλα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε οικονομικές συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής αφού μας δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτούμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους τις επιθυμίες μας. Καλά θα κάνουμε να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας και να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να μας δοθούν τόσο σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες όσο και σε ότι αφορά επιχειρηματικές συναλλαγές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα δίνοντας μας ώθηση για διασκέδαση, καλλιτεχνικές δράσεις και ενδιαφέροντα, ενασχόληση με παιδιά που μας βοηθά να ηρεμήσουμε και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο δυναμισμός που εκδηλώνεται με ευκολία θα μας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσουμε τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και στην προσωπική μας ζωή μαγνητίζοντας τα βλέμματα και κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το πρωί καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί ηλεκτρισμό και ανατρεπτικές καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Η νευρικότητα θα πρέπει να περιοριστεί ώστε να αποφευχθούν αστοχίες που θα προβληματίσουν τις σχέσεις μας.

Αργά το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο αυξάνει την αισιοδοξία και μας επιτρέπει να αφήσουμε στο περιθώριο πιθανές αντιδικίες με το ταίρι μας ή με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να υπήρξαν μέσα στην ημέρα.

Η μέρα κλείνει με την Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό λίγο πριν τα μεσάνυχτα που δημιουργεί την ανάγκη για επίλυση παρεξηγήσεων και οδηγεί στην εξομάλυνση σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Δείτε περισσότερα Ε Δ Ω

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει