Ενημέρωση με ένα κλικ

Κατερίνη: Καθαρίζει από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

Πιάνει δουλειά η Δημοτική Αστυνομία

Αποφασισμένη να αποδεσμεύσει κοινόχρηστους δημοτικούς, δημόσιους χώρους και θέσεις στάθμευσης, να «καθαρίσει» την πόλη και άλλες περιοχές του δήμου από τα δεκάδες εγκαταλελειμμένα οχήματα είναι η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κατερίνης.

Τα οχήματα αυτά αποτελούν εστία μόλυνσης λόγω μακράς ακινησίας, καταλαμβάνουν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης ενώ συχνά παρεμποδίζουν την κυκλοφορία οχημάτων έκτακτης ανάγκης (απορριμματοφόρα, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα) και αποτελούν την αιτία πρόκλησης ατυχημάτων για διερχόμενους πεζούς και οδηγούς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το dimosio.gr η Δημοτική Αστυνομία μετά τον εντοπισμό του εγκαταλελειμμένου οχήματος είτε από αυτοψία είτε μετά από καταγγελία δημότη ή μέσω της εφαρμογής novoville, προχωρά στην καταγραφή και αναζητά εφόσον υφίστανται στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος π.χ. πινακίδες για ενημέρωση τον ιδιοκτήτη κ.ο.κ.

Επικολλάται στη συνέχεια ειδικό αυτοκόλλητο έντυπου χαρακτηρισμού με την ένδειξη ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ και εάν δεν απομακρυνθεί από τον ιδιοκτήτη προχωρά τη διαδικασία απομάκρυνσης.

Διαβάστε περισσότερα στο: dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει