Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζότα Σίλβα: «Δώσαμε τα πάντα κόντρα στη Ναϊμέγκεν, θα παλέψουμε για την πρόκριση στην Ολλανδία»

Το ντεμπούτο του Πορτογάλου μέσου με τη φανέλα του Ολυμπιακού συνδυάστηκε με την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη και το βλέμμα στρέφεται πλέον στη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League.

Ο Ολυμπιακός καλείται να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League επί ολλανδικού εδάφους, μετά το ισόπαλο 0-0 απέναντι στη Ναϊμέγκεν στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από το επίσημο ντεμπούτο του Ζότα Σίλβα, ο οποίος παρά την πικρία για το αποτέλεσμα, δηλώνει έτοιμος για τη συνέχεια.

Ο Πορτογάλος μέσος, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote, τόνισε πως η ομάδα στόχευε στη νίκη μπροστά στο κοινό της. «Η γεύση είναι πικρή γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη χρονιά στην έδρα μας. Έχουμε το δεύτερο ματς στην Ολλανδία και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση, ο Ζότα Σίλβα συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά για το ντεμπούτο μου, όμως είμαι λυπημένος γιατί προσπαθήσαμε πολύ να σκοράρουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Δώσαμε τα πάντα και θα κάνουμε τα πάντα για να σκοράρουμε στο δεύτερο παιχνίδι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com