Ενημέρωση με ένα κλικ

Jose Luis Mendilibar: Το 0-0 με τη NEC Nijmegen αφήνει ανοιχτή την πρόκριση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Ολλανδών στο πρώτο παιχνίδι και ζήτησε άμεση βελτίωση ενόψει της ρεβάνς.

Σε ένα παιχνίδι όπου η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ήταν εμφανής και για τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη NEC Nijmegen, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση, η οποία θα κριθεί οριστικά στον επαναληπτικό αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 11/8 στην Ολλανδία.

Ο Jose Luis Mendilibar, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα των Πειραιωτών, αναγνωρίζοντας την υπεροχή των αντιπάλων του. Μιλώντας στην Cosmote TV, ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Ολλανδοί ήταν πιο γρήγοροι στις προσωπικές μονομαχίες και κατάφεραν να μας κερδίσουν σε αρκετές φάσεις».

Ο Βάσκος τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στην έλλειψη επιθετικότητας και σκληράδας από την πλευρά της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη προσαρμογής στο στυλ παιχνιδιού του διαιτητή. Παρά την προβληματική εμφάνιση, ο Jose Luis Mendilibar εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τη συνέχεια, τονίζοντας πως «για την εικόνα μας, το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα και η πρόκριση παραμένει ανοιχτή».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com