Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: 9 νεκροί και 495 κρούσματα στην Ελλάδα!

31 τα νέα κρούσματα - 90 ασθενείς νοσηλεύονται, οι 20 διασωληνωμένοι

Στα 31 ανέρχονται σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα, τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στη χώρα μας στους 495.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, 90 ασθενείς νοσηλεύονται και οι 20 από αυτούς είναι διασωληνωμένοι.

Από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα 84 είναι τα απροσδιόριστα, ενώ 20 εκ των νοσηλευομένων είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα παγκοσμίως πλησιάζουν τους 250.000.

Οι νεκροί από την πανδημία κορονοϊού στην χώρα μας έφτασαν τους 9, καθώς σήμερα καταγράφηκαν 3 ακόμα θύματα της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται πως ο 8ος άνδρα θύμα της πανδημίας στην Ελλάδα ήταν ένας ηλικιωμένος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος στην Αθήνα.

Ο άνδρας σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 είχε πολλαπλά προβλήματα υγείας.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως το 7ο θύμα είναι ένας 87χρονος από τη Δαμασκηνιά, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες, έχοντας διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το χωριό που βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, σε καραντίνα.

Ο έβδομος νεκρός δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από το υπουργείο Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι η Δαμασκηνιά είναι ένα από τα δύο χωριά του Δήμου Βοΐου Κοζάνης (Δαμασκηνιά και Δραγασιά) όπου έχει επιβληθεί καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση, καθώς πρόκειται για δύο χωριά που έχουν εμφανίσει πολλούς νοσούντες από τον κορονοϊό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει