Ενημέρωση με ένα κλικ

Θερίζει ο κορονοϊος στο J2US- Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα!

Ο κορονοϊός χτύπησε και το J2US, αφού, μετά τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι είναι θετικοί στον ιό η Κατερίνα Ζαρίφη και ο παρτενέρ της, Αναστάσιος Ράμμος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε ”J2US” ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα, δυστυχώς, είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά, και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας. Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό. Αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του, γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης διευκρίνισε επίσης πως και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό, αλλά πως και το δικό του τεστ βγήκε αρνητικό και θα υποβληθεί σε δεύτερο.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει