Ενημέρωση με ένα κλικ

J2US: Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγραψαν ιστορία

Η συνάντηση Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή έγινε στο J2US. Οι δυο τους ανέβηκαν στην σκηνή και σταδιακά η αρχική τους αμηχανία εξαλείφθηκε.

Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που τραγούδησαν, εξαφανίστηκε και τα πειράγματα δεν σταμάτησαν στην σκηνή. Αν κι η Άννα Βίσση είπε ότι τώρα την χάλασαν σε πολύ κόσμο που τις ήθελαν παντοτινά σε κόντρα, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αγάπη και την εκτίμηση που έχουν η μία για την άλλη και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Η Άννα Βίσση κάλεσε την Δέσποινα Βανδή να έρθει αργά και βασανιστικά στην σκηνή και ξεκίνησαν κάποιοι απολαυστικοί διάλογοι.

Α.Β.: Πως είσαι;

Δ.Β.: Πως από εδώ;

Α.Β.: Επειδή ήσουν εσύ. Εμένα μου πέρασε η αμηχανία.

Δ.Β.: Κι εμένα. Άντε στα τσακίδια.

Α.Β.: Τόσο γρήγορα αγαπηθήκαμε δηλαδή; Έχεις καταλάβει ότι μάλλον τους την έχουμε σπάσει λίγο. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως; Υπήρχε μια ίντριγκα. Ήταν σέξι όλο αυτό.

Δ.Β.: Εντάξει 25 χρόνια περάσανε. Θέλω να κάνουμε ένα ντουέτο μαζί, σαν αυτά που έχεις κάνει, όπως με τον Καρβέλα. Εσύ θα κάνεις τον Καρβέλα κι εγώ κάνω τέλεια την Βίσση.

Δέσποινα Βανδή κι Άννα Βίσση τραγούδησαν η μία επιτυχίες της άλλης και στο τέλος ανέφεραν ότι ποτέ δεν είχαν κάτι μεταξύ τους αλλά η showbiz τις ήθελε σε κόντρα. Μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης εξομολογήθηκε ότι η πρώτη συνάντηση των δύο έγινε σπίτι του ενώ η Άννα Βίσση ευχαρίστησε την Δέσποινα Βανδή για την πολύ ωραία συνεργασία τους, δίνοντας υπόσχεση και για μελλοντική.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει