Ενημέρωση με ένα κλικ

Μάχη MΕGA-OPEN στις μετρήσεις- Δείτε την χθεσινή τηλεοπτική “μονομαχία”

Μάχη “στήθος με στήθος” για MEGA και OPEN, καθώς τα δύο κανάλια για ακόμη μια φορά διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους σε μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα όπως η χθεσινή!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τις AGB, το ΜEGA ξεκίνησε δυναμικά στο early morning με την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” να σημειώνει 9,9% στο δυναμικό κοινό ξεπερνώντας κατά σχεδόν  δύο μονάδες την αντίστοιχη εκπομπή στο OPEN που κατέγραψε 8 %.

Όσο περνούσε η ημέρα, το ΟPEN διατηρούσε και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούσε τα ποσοστά των προηγούμενων ημερών του στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη, με τα νούμερα να κυμαίνονται μεταξύ 5- 8 %.

Για κερασάκι…. τα δύο μεγάλα κανάλια “κονταροχτυπήθηκαν” όπως ήταν φυσικό και το βράδυ στη διάρκεια των Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων, εκεί που το OPEN κατάφερε και έκοψε πρώτο το “νήμα” της μεταξύ τους “τηλεοπτικής κούρσας”, σημειώνοντας 8,8% με το MEGA να βρίσκεται σε απόσταση “αναπνοής” με 7,7%.

Να σημειωθεί, ότι το OPEN με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο στο τιμόνι έχει αλλάξει ριζικά το μίγμα του δελτίου ειδήσεων, εστιάζοντας κυρίως στα πολιτικά θέματα και το ρεπορτάζ των δυνατών ανταποκριτών που έχει στο έμψυχο δυναμικό του.

Το δελτίο ειδήσεων έχει ανέβει, όμως ο ισχυρός ανταγωνισμός συμπιέζει τα νούμερα του στους πίνακες της AGB.

Από την άλλη πλευρά ο ενημερωτικός τομέας του Mega έχει ενισχυθεί σημαντικά, καθώς έχουν ήδη προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό του η Κατερίνα Παναγοπούλου ( Star ), άλλα και έμπειροι συντάκτες και παρουσιαστές που αποχώρησαν από το Open όπως ο Ζήσης Μούσιος, Μαρίνος Αλειφέρης, Σωτήρης Μπολάκης, Ανθή Βούλγαρη, Ιορδανός Χασαποπουλος, Στέλλα Γκαντώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το μεγάλο κανάλι έχει προσεγγίσει και άλλους δημοσιογράφους αντίστοιχου επιπέδου από ανταγωνιστικά κανάλια με στόχο την περαιτέρω ενίσχυσή του σε νευραλγικό πόστα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει