Ενημέρωση με ένα κλικ

«Ντόλτσε Βίτα»: Ποιος ηθοποιός προοριζόταν αρχικά για τον ρόλο του «Αντώνη»;

Το «Ντόλτσε Βίτα», το δημοφιλές σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα και του Λευτέρη Παπαπέτρου, προβλήθηκε από το Mega τις σεζόν 1995-96 και 1996-97 με πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Στους βασικούς ρόλους ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ωστόσο, μία αποκάλυψη ήρθε σήμερα μέσα από το «Πρωινό» καθώς ο ρόλος του Αντώνη ενώ στην αρχή προοριζόταν για άλλον ηθοποιό τελικά δόθηκε στον Θανάση Ευθυμιάδη. Ποιος ήταν όμως ο άλλος ηθοποιός;

Μιλώντας στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη, ο Κώστας Κρομμύδας αποκάλυψε πως θα ήταν ο ίδιος ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς αν δεν είχε αρνηθεί.

«Ήμουν στο τρίτο έτος της σχολής και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με πρότεινε στον Αλέξανδρο Ρήγα για να παίξω τον βασικό ρόλο στο Ντόλτσε Βίτα, αυτόν που έκανε μετέπειτα ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Εγώ τότε, παρότι έκανα δοκιμαστικό και με ήθελαν για τον ρόλο, είχα ψωνιστεί με το θέατρο τότε και έλεγα δεν θα κάνω ποτέ τηλεόραση στη ζωή μου -ήμουν στο Εθνικό Θέατρο και είχα και έναν μικρό ρόλο στην Επίδαυρο- και είπα όχι. Δεν ήξερα βέβαια, όταν αρνήθηκα, ότι αυτό θα γινόταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεόρασης», εξομολογήθηκε ο Κώστας Κρομμύδας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει