Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει ο δικηγόρος του 40χρονου φίλου της κατηγορούμενης

Την εκτίμηση ότι άλλο ήταν το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, υποστήριξε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, με τον οποίο είχε σχέση η κατηγορούμενη.

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας μιλώντας στο OPEN TV, δήλωσε ότι, «Ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Δεν είναι η αφορμή ο ίδιος. Και αυτό δεν έχει προβληθεί τόσο όσο θα έπρεπε. Θεωρούμε ότι, προϊόντος του χρόνου, θα βγουν στο φως τα στοιχεία αυτά και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη».

Ο κ. Γκαβέρας επανέλαβε ότι αφορμή για την επίθεση με βιτριόλι δεν ήταν «η σχέση με τον εντολέα μου» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι καθώς θα περνάει ο καιρός θα βγουν στο φως της δημοσιότητας αυτά τα στοιχεία «και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη».

Μίλησε επίσης για την δύσκολη καθημερινότητα του 40χρονου φίλου της κατηγορουμένης, ξεκαθαρίζοντας πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει πουθενά δημόσια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More