Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Ποια εκπομπή θα πάρει στον ΑΝΤ1;

Ένας από τους πιο πετυχημένους stand-up comedians, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση εκπομπής.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, ο οποίος σύμφωνα με το tvnea.com, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, οι σειρές “Άγριες Μέλισσες”, “Το Καφέ της Χαράς”, “La Famiglia” και η νέα κωμωδία του Γιάννη Μπέζου θα καλύπτουν τις δύο ώρες από τις τρεις της prime time ζώνης.

Η απόφαση του καναλιού του Αμαρουσίου είναι την τρίτη ώρα (μάλλον το 9-10) να μην προστεθούν προγράμματα μυθοπλασίας, αλλά entertainment.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Real Life” και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, στα πλάνα του σταθμού είναι να επαναφέρει το “Taxi”, μία εκπομπή δρόμου που παλαιότερα παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ προβλήθηκε και η εκδοχή “Taxi Girl” με τη μορφή τηλεπαιχνιδιού και παρουσιάστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου στο Mega.

Πάντως, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η συχνότητα προβολής. Η πληροφορία αυτή συνδέεται άμεσα με ρεπορτάζ από το ethnos.gr που αναφέρει ο stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για ένα on the road παιχνίδι, με έντονο το στοιχείο της σάτιρας και του αυτοσχεδιασμού.

Πηγή: tvnea.com

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More