Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Μελέτης είναι ο γιος της Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες. Ο ίδιος το αγνοεί μέχρι τώρα, όμως, σύντομα θα το μάθει με άσχημο τρόπο και θα οδηγηθεί σε απόγνωση.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, ο Μελέτης και η Πηνελόπη ετοιμάζονται να κλεφτούν και να αρχίσουν μια νέα ζωή μακριά από όλους και από όλα. Παράλληλα, η Ανέτ σχεδιάζει να επιστρέψει στο Παρίσι μαζί με τον Μελέτη κι εκεί να του αποκαλύψει ότι είναι γιος της. Έντρομη, όμως, αποκαλύπτει ότι ο Μελέτης και η Πηνελόπη το έχουν σκάσει μέσα στη νύχτα με ένα φορτηγό του Δούκα.

Δραματική εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες

Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ενώ το φορτηγό χαλάει στη διαδρομή και οι δύο νέοι συνεχίζουν με τα πόδια. Όταν τους εντοπίζουν, η Πηνελόπη αναγκάζεται να ακολουθήσει τον πατέρα της κι εκείνος διώχνει τον Μελέτη από το Διαφάνι. Έτσι, η Ανέτ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια.

Ο Μελέτης είναι σοκαρισμένος ακούγοντας ποια είναι η βιολογική του μητέρα, καθώς συνειδητοποιεί πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί και επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή του.

Άγριες Μέλισσες

Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη ζητά μπροστά σε όλους στις Άγριες Μέλισσες, διαζύγιο από τον Κλεομένη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει