Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρεμιέρα του «The Great» στο Cosmote TV

Την ιστορία της αυτοκράτειρας της Ρωσίας, Μεγάλης Αικατερίνης, μεταφέρει ο Τόνι ΜακΝαμάρα, μέσα από τη νέα ιστορική σειρά «The Great»

Την ιστορία της αυτοκράτειρας της Ρωσίας, Μεγάλης Αικατερίνης, μεταφέρει ο Τόνι ΜακΝαμάρα, μέσα από τη νέα ιστορική σειρά «The Great» η οποία θα προβάλλεται μέσα από Cosmote TV από τις 16 Μαΐου.

Η Ελ Φάνινγκ αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδυόμενη την αυτοκράτειρα στα νεανικά της χρόνια, όταν και άφησε την Αυστρία για την Ρωσία, προκειμένου να προχωρήσει σε έναν κανονισμένο γάμο με τον αυτοκράτορα Πέτρο. Η σειρά αποτελεί παραγωγή της Paramount, με ημερομηνία αποκλειστικής πρεμιέρας από την COSMOTE TV, το Σάββατο 16/5, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της.

Με διάρκεια 10 επεισοδίων, το «The Great» αφηγείται την πορεία της Μεγάλης Αικατερίνης έως την κατάκτηση του θρόνου και την πολυετή παραμονή της σε αυτόν, με ιδιαίτερη εστίαση στα ερωτικά σκάνδαλα και τις δολοπλοκίες της αυτοκρατορικής αυλής. Η σειρά έχει έντονο το στοιχείο της ειρωνείας του Αυστραλού σεναριογράφου, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή για τη ζωή της μεγάλης επαναστάτριας.

Μαζί με την Ελ Φάνινγκ, η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού της σειράς, πρωταγωνιστούν ο Νίκολας Χουλτ υποδυόμενος τον αυτοκράτορα Πέτρο, η Φοίβη Φοξ, o Γκουίλιμ Λι, κ.ά.

Ταυτόχρονη πρεμιέρα του «The Great» αναμένεται και στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, το οποίο θα προβάλει back to back και τα 10 επεισόδια της σειράς καθώς και στο COSMOTE SERIES HD, το Σάββατο 16/5, στις 22.00. Αμέσως μετά την προβολή τους, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV Plus.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει