Ενημέρωση με ένα κλικ

«Πάσχα στην ΕΡΤ» την Κυριακή του Πάσχα

Η ΕΡΤ1 θα είναι το μοναδικό κανάλι που θα έχει ζωντανό πρόγραμμα από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα και ενώ όλοι οι Έλληνες εκ των πραγμάτων θα ζήσουμε φέτος με πρωτόγνωρο τρόπο την πρώτη αναστάσιμη μέρα, η δημόσια τηλεόραση επιφυλάσσει στους τηλεθεατές ένα ξεχωριστό γιορτινό πρόγραμμα με τίτλο «Πάσχα στην ΕΡΤ».

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ1 θα είναι το μοναδικό κανάλι που θα έχει ζωντανό πρόγραμμα από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα 19 Απριλίου μέχρι και αργά το βράδυ.

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 θα αποτελείται από έκτακτες εκπομπές που θα έχουν εορταστικό χαρακτήρα, τηλε-καλεσμένους έκπληξη και ανταποκρίσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας και βέβαια από τους… φούρνους της χώρας, μιας και φέτος τα παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία θα μετατραπεί για τους περισσότερους σε αρνάκι στο φούρνο.

Η μέρα θα αρχίσει με το «Μαζί το Σαββατοκύριακο και το Πάσχα» και την πρώτη καλημέρα θα την πουν από τις 6 το πρωί ο Γιάννης Σκάλκος και η Δέσποινα Κακαλή.

Στις 09.00 και μέχρι τις 12.00 τη σκυτάλη θα πάρουν ο Δημήτρης Κοτταρίδης, ο Γιάννης Πιτταράς και η Ρένια Τσιτσιμπίκου με μια ξεχωριστή εκπομπή που θα παρακολουθεί μέσω skype πώς περνούν αυτήν την γιορτινή μέρα πολιτικοί, καλλιτέχνες και γνωστά πρόσωπα από το δημόσιο βίο.

Θα ακολουθήσει στις 13.00 ένα Πασχαλινό «Αλάτι της γης» με τραγούδια από τη Ρούμελη και στις 16.00 το απόγευμα για πρώτη φορά θα συμπαρουσιάσουν μια ξεχωριστή εορταστική εκπομπή η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και η Έλενα Κατρίτση.

Πλούσιο θα είναι όμως το πρόγραμμα της ΕΡΤ και τις μέρες της Μεγάλης εβδομάδας που υπολείπονται.

Υπενθυμίζεται ότι η δημόσια τηλεόραση θα μεταφέρει σε κάθε ελληνικό σπίτι το κατανυκτικό κλίμα των ημερών, μεταδίδοντας ζωντανά όλες τις ακολουθίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας από την ΕΡΤ2 σε σύνδεση με την Μητρόπολη Αθηνών και από την ΕΡΤ3 με τον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει