Ενημέρωση με ένα κλικ

Χαρδαλιάς: Διπλασιασμός προστίμων για τις μέρες του Πάσχα!

Τα πρόστιμα ισχύουν από το Μεγάλο Σάββατο στις 21.00 έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθημερινή καθιερωμένη ενημέρωση και παίρνοντας το λόγο από τον κ. Τσιόδρα, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των υφιστάμενων προστίμων για τις μέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως, «την ημέρα του Πάσχα ισχύουν όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει, αλλά για να προασπίσουμε την προσπάθεια είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε δυο επιπλέον μέτρα».

Έτσι, από το Μεγάλο Σάββατο στις 21.00 έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα, ισχύει σε όλη την επικράτεια ο διπλασιασμός του προστίμου, δηλαδή από τα 150 στα 300 ευρώ και η αφαίρεση πινακίδων για όσους παραβιάζουν τα απαγορευτικά μέτρα.

Επιπρόσθετα, ο κωδικός Β4 για παροχή βοήθειας σε άτομο με ανάγκη, θα ελέγχεται σαρωτικά από τις αρχές, ως προς το σημείο αναχώρησης και τον ακριβή προορισμό προορισμού, ενώ δεν μπορούν να βρίσκονται περισσότερα από 2 άτομα στο αυτοκίνητο.

Ο κ.Χαρδαλιάς είπε όμως ακόμα ότι, «οι λίγοι που λένε ότι δεν θα ακολουθήσουν τις οδηγίες θα πάρουν στο λαιμό τους τους υπόλοιπους. Λένε ότι θα κάνουν ετοιμασίες και ότι δεν θα ακολουθήσουν κανέναν κανόνα».

«Η πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε έχει αλλάξει τα πάντα γύρω μας. Οι 9 στους 10 δηλώνουν ότι θα γιορτάσουν με βάση τους κανόνες που επιβάλλουν οι συνθήκες. Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει