Ενημέρωση με ένα κλικ

MasterChef: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα;

Ένας μαγειρικός αγώνας «man2man» μέχρι... τελικής αποχώρησης!

Μια ακόμα αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε σήμερα, στο 44ο Επεισόδιο του «MasterChef 4», συντονισμένοι στο τηλεοπτικό σταθμό Star στις 21:00.

Για τους ηττημένους της ομαδικής διαδικασίας η «άβολη» στιγμή της ψηφοφορίας έφτασε, για ακόμα μια φορά… και δύο φίλοι θα κληθούν αναγκαστικά να αγωνιστούν στο μαγειρικό ρινγκ, σε έναν αγώνα «man 2 man» μέχρι τελικής αποχώρησης!

Οι μόνοι που δεν κινδυνεύουν να φύγουν από το διαγωνισμό σήμερα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Ντέμη, αφού έχουν κερδίσει την ασυλία.

Οι υπόλοιποι 4 θα ψηφιστούν και θα ψηφίσουν, με την πλειοψηφία των ψήφων να βγάζει στον «τάκο» τους παίκτες που θα μαγειρέψουν να μείνουν στο παιχνίδι.

Το πιάτο του σημερινού ιδιαίτερου καλεσμένου, θα είναι του σεφ, Μιχάλη Νουρλόγλου και θα είναι ένα πιάτο που θα αφήσει τους διαγωνιζόμενους με τα στόματα ανοιχτά, όχι μόνο με την ξεχωριστή και μινιμαλιστική του εμφάνιση αλλά και με τις απαιτητικές και πολύπλοκες τεχνικές του.

Μια στιγμή και ένα βιαστικό λάθος αρκούν για να καθορίσουν το αποτέλεσμα, ποιος θα είναι αυτός που δεν θα προσέξει σήμερα τις λεπτομέρειες;

Ποιος θα κάνει το «μοιραίο» λάθος παρά τις γνώσεις και τις τεχνικές του;

Η απάντηση στο σημερινό MasterChef…

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στο MasterChef4:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει