Ενημέρωση με ένα κλικ

ΕΡΤ: «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε»

Δείτε τα βίντεο με τη Δήμητρα Γαλάνη και με τον Γιάννη Στάνκογλου

Η ΕΡΤ προσπαθεί να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε αχρείαστη μετακίνηση.

Έτσι, προβάλλει μια σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε» στα οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφέρει: «Μένουμε σπίτι για να κερδίσουμε όλοι μαζί την πιο μεγάλη μάχη, την μάχη της ζωής. Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Με μια σειρά σποτ με το σύνθημα “Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε” στα οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή, η ΕΡΤ προσπαθεί κι εκείνη να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε αχρείαστη μετακίνηση.

Να πείσει τους πολίτες ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η καλύτερη προστασία τόσο του εαυτού μας, όσο και των κοντινών μας ανθρώπων. Και κυρίως, να περάσει το μήνυμα ότι η αποφυγή των μετακινήσεων είναι ο έμπρακτος σεβασμός και το “ευχαριστώ” όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, στηρίζοντας έτσι τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν αυτό το διάστημα.

Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Γιάννης Στάνκογλου είναι τα δύο πρώτα πρόσωπα που βλέπουμε ήδη στις οθόνες της ΕΡΤ να στέλνουν από το σπίτι τους το δικό τους μήνυμα στους πολίτες και θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και πολλοί ακόμη.

Μένουμε σπίτι για να κερδίσουμε όλοι μαζί την πιο μεγάλη μάχη, την μάχη της ζωής.

Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε».

Δείτε το βίντεο με τη Δήμητρα Γαλάνη:

https://youtu.be/tTeOiGF8fdM

και με τον Γιάννη Στάνκογλου:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει