Ενημέρωση με ένα κλικ

MEGA Papers: Η κατάσταση στα νοσοκομεία

Ειδικοί μιλούν για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία από την πρώτη γραμμή της μάχης

Μετά τα πρόσφατα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» του κορονοϊού σε ιατρικό προσωπικό, η εκπομπή MEGA PAPERS εξετάζει την θωράκιση του πλέον κρίσιμου τομέα για την αντιμετώπισή του: αυτού της Δημόσιας Υγείας.

Σήμερα, Τετάρτη 18 Μαρτίου, τα μεσάνυχτα στο MEGA και στο «MEGA PAPERS» ειδικοί μιλούν για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, τις αντοχές του ΕΣΥ αλλά και τις ελλείψεις σε εξοπλισμό και προσωπικό. Ακόμα γίνεται έρευνα για τις επιπτώσεις σε οικονομία και παιδεία.

Στην κάμερα του MEGA PAPERS μιλούν : ο Νικόλαος Σύψας – καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ο Νίκος Παπαευσταθίου – πρόεδρος του ΕΚΑΒ, ο Ανδρέας Ξανθός – πρώην υπουργός Υγείας, ο Κώστας Μπαργιώτας – τομεάρχης Υγείας του ΚΙΝΑΛ, ο Μιχάλης Γιαννάκος – πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, ο Βασίλης Κορκίδης – πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, η Σοφία Ζαχαράκη – υφυπουργός Παιδείας, ο Κύριλλος – Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού.

Παρουσίαση: Χάρης Καρανίκας

Δημοσιογραφική έρευνα: Κατερίνα Φάκα, Νέτη Φίλια, Χάρης Καρανίκας

Σχεδιασμός παραγωγής – Σκηνοθετική επιμέλεια: Στέφανος Μπερτάκης

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει