Ενημέρωση με ένα κλικ

My Style Rocks: Φωτιές άναψαν τα σέξι ρούχα

«Εμείς δηλαδή δεν μπορούμε να είμαστε σέξι; Αυτό λες;»

Άναψαν τα αίματα στο «My Style Rocks 3» όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της ώστε να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Κορίνα Αδραματίδου βαθμολόγησε τη συμπαίκτρια της με 3 και η Κατερίνα Στικούδη της έδωσε τον λόγο ώστε να αιτιολογήσει τον βαθμό της.

«Είναι όντως εντός κόνσεπτ αλλά δεν μ’ αρέσει καθόλου το παπούτσι και η τσάντα. Αυτό που φοράς δεν είσαι εσύ» της είπε η Κορίνα.

«Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια σέξι και εμείς οι σέξι. Έχουμε και άλλο χαρακτήρα. Μην κρίνεις ότι μια ομάδα ανθρώπων, π.χ. οι μπαμπάτσικες πρέπει να ντύνονται συντηρητικά. Εμείς που είμαστε σέξι μπορούμε να είμαστε και σικ να είμαστε και ντυμένες και κλειστά» ανέφερε η Ευρυδίκη.

«Εμείς δηλαδή δεν μπορούμε να είμαστε σέξι; Αυτό λες;» την ρώτησε η Κορίνα Αδραμιτίδου.

«Το ξέρω πως ότι και να βάλω και ζιβάγκο, πάλι σέξι θα είμαστε. Αυτό που λέω είναι πως σε μια άλλη ομάδα ανθρώπων, λίγο πιο γεματούλες σίγουρα δεν τις καλύπτει και δεν τις κολακεύουν τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα. Εμείς μπορούμε και πιο αποκαλυπτικές να είμαστε» απάντησε η Ευρυδίκη.

«Εμείς που δεν μπορούμε να ντυθούμε πιο σέξι θεωρώ ότι σε φοράει αυτό» ανέφερε η Κορίνα και ξεκίνησε να σχολιάζει το ντύσιμο της συμπαίκτριας.

Η Ευρυδίκη όμως την διέκοψε και έτσι η Κορίνα αγανάκτησε λέγοντας: «Ε, τι να σχολιάσω τότε… Κούκλα είσαι!».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει