Ενημέρωση με ένα κλικ

OPEN: Ονόματα – έκπληξη για το μουσικό σόου «Just the 2 of us»

Τα στελέχη του OPEN επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για το μουσικό σόου, που θα βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα

Τα στελέχη του OPEN επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για το μουσικό σόου, που θα βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα.

Το «Just the 2 of us», με παραγωγό και παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, μπορεί να έχει στο team του την Κωνσταντίνα Σπυροπούλουδεν θα έχει όμως τελικά στην επιτροπή την Άντζελα Δημητρίου.

Ανάμεσα στους Celebrities ξεχωρίζουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που όπως λένε αυτοί που ξέρουν τα πράγματα από μέσα είναι και τα ονόματα που πήραν τις υψηλότερες αμοιβές.

Από τους πρώτους που έκλεισαν ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χριστίνα Παππά, ενώ η ομάδα συμπληρώνεται από τους ηθοποιούς Γιώργο Γιαννόπουλο, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Νικολέτα Καρρά και Ορφέα Παπαδόπουλο.

Στο «Just the 2 of US» θα δούμε επίσης τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη, τον Μάριο Πρίαμο από το Survivor, την Έρρικα Πρεζεράκου, αλλά και τον Ετεοκλή Παύλου που θα διαγωνισθεί με την αγαπημένη του Ελένη Χατζίδου.

Στην ομάδα των τραγουδιστών που θα προπονούν κάθε εβδομάδα τους celebrities ξεχωρίζουν η Άσπα Τσίνα, ο Κώστας Καραφώτης, ο Βαλάντης, η Δέσποινα Ολυμπίου, η Κόνυ Μεταξά, ο Άρης Μακρής και η Χαρά Βέρρα.

«Δυνατά» ονόματα και στην κριτική επιτροπή

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά, η παραγωγή έδωσε τα χέρια με τρία πολύ δυνατά ονόματα για να καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του «Just the 2 of us». Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σταμάτης ΦασουλήςΔέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου θα βρίσκονται τελικά στην κριτική επιτροπή του show, παρά το γεγονός ότι είχε ακουστεί έντονα το όνομα της Άντζελας Δημητρίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει