Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιώργος Καραμίχος: Έτρωγα… ωμή σπλήνα για να πάρω δυνάμεις!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο The 2Night Show για όταν δούλευε σε κρεοπωλείο

Μετά από εφτά χρόνια απουσίας, αφού πλέον ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος εμφανίσθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή«The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ξεδιπλώνοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Μεταξύ άλλων, στην χθεσινοβραδινή εκπομπή, ο Καραμίχος μίλησε για την περίοδο που δούλευε στο κρεοπωλείο του θείου του κι έκανε τους πάντες να σαστίσουν όταν αποκάλυψε πως έτρωγε ωμή σπλήνα για να πάρει δυνάμεις!

«Για έξι χρόνια, από Α’ γυμνασίου μέχρι Γ’ λυκείου δούλευα στο κρεοπωλείο του αδερφού της μητέρας μου. Αγάπησα τη δουλειά γιατί αγαπούσα τον θείο μου, ο οποίος δεν ήταν κρεοπώλης, ήταν… αρτίστας. Είχε ψύχωση με όλα, η μπριζόλα έπρεπε να είναι τέλεια, είχε μια αρτιότητα. Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο. Αν η μπριζόλα ήταν πιο φαρδιά, όχι θα πάει για κιμά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ προσεκτικός με όλα, το κοτόπουλο πρέπει να είναι της ημέρας, δεύτερη μέρα δεν το πουλάμε, το δίνουμε στους φτωχούς. Και γι’ αυτό και δεν έβγαλε λεφτά, ο μόνος κρεοπώλης που δεν έβγαλε λεφτά. Και εκεί εγώ έγραψα και τα πρώτα μου ποιήματα. Η πρώτη μου ποιητική συλλογή γράφτηκε πίσω από τις αποδείξεις του κρεοπωλείου».

Αλλά εκεί που εξέπληξε τους πάντες ήταν η εξής αποκάλυψή του: «Καμιά φορά, μετά από ώρες δουλειάς, όταν αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν, αυτό δεν το ξέρει κανείς, δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει