Ενημέρωση με ένα κλικ

MasterChef 4: Σαρωτική πρεμιέρα

Ισοπέδωσε τον ανταγωνισμό καταγράφοντας πρωτιά στην τηλεθέαση

Το MasterChef κατέγραψε σαρωτικές επιδόσεις στη πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου που παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση του Star εχθές, 27 Ιανουαρίου.

Ο πολυαναμενόμενος διαγωνισμός μαγειρικής αποτελεί σημαντικό χαρτί για το κανάλι στην προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι τόσο ο δεύτερος όσο και ο τρίτος κύκλος που μεταδόθηκε από το Star σάρωσαν σε τηλεθέαση.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «MasterChef 4» είχε τη μερίδα του λέοντος στο δυναμικό κοινό φτάνοντας ακόμη και το 41% σε τέταρτο. Κάπως έτσι στις ηλικίες 18-54 ετών έμεινε στη δεύτερη θέση η σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Πιο αναλυτικά το «MasterChef» σημείωσε 25,5% στο γενικό σύνολο ενώ έφτασε το 25,5% όσο έπαιζε απέναντι από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1. Η σειρά με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου σημείωσε 33% στο γενικό σύνολο διατηρώντας σημαντικό μέρος του κοινού της.

Στο δυναμικό κοινό τα πράγματα ανατράπηκαν. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star σημείωσε 35,3% ενώ έφτασε το 35,8% το διάστημα που μεταδιδόταν παράλληλα με τις «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 σημείωσε 28,4% στο δυναμικό κοινό μένοντας στη δεύτερη θέση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει