Η Δάφνη Καραβοκύρη αποκαλύπτει γιατί χρειάζεται την αποστασιοποίηση από πρώην συνεργάτιδες
Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για το τέλος του Real View, τις νέες επαγγελματικές προκλήσεις στο Newsbomb και την προσωπική της ζωή.
Η Δάφνη Καραβοκύρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανοίγοντας τα χαρτιά της για την εμπειρία της στο «Real View», τις σχέσεις με τους συνεργάτες της και τα επόμενα βήματά της στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.
Αναφορικά με το τηλεοπτικό της εγχείρημα στο «Real View», η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως η ανάμνησή της παραμένει απολύτως θετική. «Σε μένα ήταν πάντοτε θετική, από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως υπήρξε ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι η εκπομπή ολοκληρώθηκε φυσιολογικά και δεν «κόπηκε» απότομα, κάτι που θα ήταν ψυχοφθόρο για όλη την ομάδα.
Σχετικά με τη διατήρηση επαφών με τις πρώην συνεργάτιδές της, όπως η Σοφία Μουτίδου, η Δάφνη Καραβοκύρη υπογράμμισε την ανάγκη του ανθρώπου να απομακρύνεται από εντάσεις. «Οι άνθρωποι χρειαζόμαστε την αποστασιοποίησή μας από διάφορες καταστάσεις που ενδεχομένως ήταν έντονες. Το θεωρώ πολύ ανθρώπινο να κρατήσεις μια απόσταση για ένα διάστημα, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα αρνητικό», εξήγησε.
Κοιτάζοντας το μέλλον, η ίδια αποκάλυψε πως βρίσκεται σε μια δημιουργική φάση. «Ξεκινάω μια σειρά από ντοκιμαντέρ ερευνητικής δημοσιογραφίας για το Newsbomb, ενώ συνεχίζω το Legit με τα vidcast και το ραδιόφωνο», δήλωσε. Παράλληλα, αναφέρθηκε λακωνικά στην προσωπική της ζωή, επιβεβαιώνοντας πως είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, ο οποίος είναι καλλιτέχνης γκράφιτι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η γνωριμία τους είχε γίνει χρόνια πριν μέσω μιας συνέντευξης, αποδεικνύοντας ότι «όλα τα πράγματα έχουν το σωστό τους timing».
