Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Εύη Καλογηροπούλου για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν ο πιο δοτικός και φωτεινός άνθρωπος»

Η στενή φίλη και συνεργάτιδα του αείμνηστου καλλιτέχνη μιλά στο MEGA για την προσωπική τους σχέση και την επαφή τους μέχρι τις τελευταίες στιγμές.

Η απώλεια του Γιώργος Μαζωνάκης σε ηλικία 54 ετών έχει προκαλέσει κύμα συγκίνησης στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους ανθρώπους που τον γνώριζαν προσωπικά να μοιράζονται τις δικές τους μνήμες. Ανάμεσα σε αυτούς και η σκηνοθέτιδα Εύη Καλογηροπούλου, η οποία είχε σκηνοθετήσει τον τραγουδιστή στην ταινία μικρού μήκους “Ο θρόνος του Ξέρξη”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Εξελίξεις τώρα” στο MEGA και στην Αναστασία Γιάμαλη, η Εύη Καλογηροπούλου εξομολογήθηκε τη βαθιά σύνδεση που τους ένωνε: «Πέρα από συνεργάτης, ήταν ένας πολύ δικός μου άνθρωπος τα τελευταία χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο ήμασταν ξανά κοντά, βρισκόμασταν κάθε εβδομάδα και μιλούσαμε μέρα παρά μέρα. Μέχρι την Πέμπτη συγκεκριμένα είχαμε βγει σε εστιατόριο».

Η ίδια υπογράμμισε τον χαρακτήρα του εκλιπόντος, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο γεμάτο φως και προσφορά. «Μου φαίνεται αστείο να συζητάω αν είναι δικός μου άνθρωπος ο Γιώργος. Είναι ένα παιδί, είναι ο πιο καλός άνθρωπος. Ήταν ο πιο δοτικός άνθρωπος, όταν αγαπούσε και εμπιστευόταν. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην με υπερασπιστεί, είτε σε προσωπικές στιγμές είτε σε επαγγελματικά ζητήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, θέλησε να δώσει μια άλλη διάσταση της προσωπικότητάς του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Επειδή ακούω διάφορα, ο Γιώργος ήταν ένας πολύ φωτεινός άνθρωπος. Τον ενδιέφερε βαθιά η κουλτούρα, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο αυτό που κάναμε μαζί στην ταινία μικρού μήκους».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com