Επιστρέφει το Markos by Night με τη «Μεγάλη του Γέλιου Σχολή» στο MEGA
Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρατεύει το χιούμορ και τη σάτιρα για να αναδείξει τις καθημερινές καταστάσεις που όλοι βιώνουμε.
Η ψυχαγωγική εκπομπή Markos by Night συνεχίζει να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές τα Σαββατόβραδα μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Αυτό το Σάββατο στις 22:10, η εκπομπή παρουσιάζει τη «Μεγάλη του Γέλιου Σχολή», μια πρωτότυπη επιθεώρηση όπου η καθημερινότητα μετατρέπεται σε διδακτέα ύλη.
Ο Μάρκος Σεφερλής αναλαμβάνει τον ρόλο του ανορθόδοξου «καθηγητή», ανοίγοντας την παράσταση με ένα εισαγωγικό μάθημα αφιερωμένο στις πολλαπλές πτυχές του γέλιου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από απολαυστικά σκετς που καταπιάνονται με πρόσωπα της επικαιρότητας και καθημερινούς χαρακτήρες, πάντα μέσα από το πρίσμα της σάτιρας και του καυστικού σχολιασμού.
Στο επεισόδιο αυτό, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ιστορίες όπως η αναστάτωση που προκαλεί ένας νεαρός ναυαγοσώστης σε δύο ηλικιωμένες λουόμενες, τις αγωνίες μιας οικογένειας απέναντι στα οικονομικά αδιέξοδα, αλλά και την προσπάθεια ενός νέου να αποκτήσει φήμη με ανορθόδοξο τρόπο. Παράλληλα, το «πρόγραμμα σπουδών» περιλαμβάνει έναν πολίτη που ζητά απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία, μια γυναίκα που αποκαλύπτει τα προσωπικά της μυστικά και την ιστορία μιας έφηβης που διεκδικεί τον έρωτά της.
Η παράσταση, που υπογράφουν σκηνοθετικά και συγγραφικά οι Μάρκος Σεφερλής και Στέλιος Παπαδόπουλος, χρησιμοποιεί τη φόρμα της επιθεώρησης για να μας υπενθυμίσει ότι οι μικρές και μεγάλες δοκιμασίες της ζωής αποτελούν την καλύτερη αφορμή για να γελάσουμε και να δούμε τον εαυτό μας με επιείκεια.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Γιώργος Πετρόχειλος, Στέλιος Κρητικός, Αρετή Ζαχαριάδου και Βασιλική Αγγέλη.
