Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Δήμητρα Κολλά εξομολογείται για την κατάθλιψη που βίωσε μετά το μπαλέτο

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τις δυσκολίες του κλασικού χορού, τον τραυματισμό που την ανάγκασε να σταματήσει και την προσωπική της διαδρομή προς την ψυχική υγεία.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα, η Δήμητρα Κολλά άνοιξε την καρδιά της για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της πορείας της. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, αλλά και στην έντονη περίοδο κατάθλιψης που βίωσε όταν η κατάσταση της υγείας της την υποχρέωσε να εγκαταλείψει το μπαλέτο.

Όπως περιέγραψε η ίδια, ο στόχος της ήταν ανέκαθεν ο κλασικός χορός, παρόλο που η σωματική της διάπλαση δεν θεωρούνταν από τους δασκάλους της ιδανική για το συγκεκριμένο είδος. «Ήμουν πάντα τσουπωτό παιδί και από 8 χρονών η κατασκευή μου δεν βοηθούσε. Ο δάσκαλός μου μού είπε χαρακτηριστικά πως έπρεπε να αποφασίσω αν αγαπούσα περισσότερο τον χορό ή τα γλυκά. Ήταν ο πιο γλυκός τρόπος να με προσβάλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σωματική καταπόνηση, ωστόσο, αποδείχθηκε καθοριστική. «Έπαθα διαστρέμματα και στα δύο μου πόδια, έχω βγάλει δύο φορές το δεξί μου γόνατο. Ο γιατρός μού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω», εξήγησε η ηθοποιός, υπογραμμίζοντας πως η αναγκαστική απομάκρυνση από τον χορό την οδήγησε σε κατάθλιψη. Κλείνοντας την εξομολόγησή της, η Δήμητρα Κολλά τόνισε πως κατάφερε να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη φάση βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις: «Έχω βγει από την κατάθλιψη μόνη μου, θέλω να είμαι υγιής πια».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com